Ydelser

En udviklingsproces der varer hele livet

Der kan være mange rigtig gode grunde til at søge hjælp.

Herunder nævnes en række af kendte opgaver for Psykoterapeuter, hvor den “Personlige udvikling” selvfølgelig er et led i det hele.

Bestil din tid til samtale på tlf. 6068 8080

Du er meget velkommen til at bruge sms.

Jeg svarer hurtigst muligt.

 Angst  Depression  Stress  Lavt selvværd  Familieproblemer  Forældrerolle Sammenbragte familiers udfordringer  Jalousi  Skilsmisse problemer  Parforhold  Teenage- & Tweens problemer  Sorg, tab & krise  Tristhed  Vredeshåndtering  Misbrug  Skillevejsudfordringer  Vanskelige livssituationer   Eksamensangst  Ramt af fysisk eller psykisk vold  Børn og samvær  PTSD  Fobier  Ensomhed  Svært at holde fokus og koncentration  Flash backs  Skam- og skyldfølelse  Sociale problemer  Seksuelle problemer og sexualitet  Seksuelle overgreb  Kollega problemer  Samarbejdsudfordringer

Individuel psykoterapeutisk indsats

Når der er brug for at kigge indad i en tryg ramme. Her handler alt om dig, dine udfordringer og dit indre liv.

Netterapi / Online samtaler

Du kan med fordel have Terapeutiske samtale, supervision og Coaching online! – Det sparer dig for transport og du kan blive på dit job, i dit hjem eller hvor du nu befinder dig, hvis den almindelige teknik er til rådighed.

Par-samtale/terapi

En god mulighed for at bevare eller genopbygge parforhold. Og måske få svar på det store spørgsmål “Hvordan har vi det i virkeligheden med hinanden” i en tryg og sikker ramme, med fælles mål og aftalte spilleregler. At benytte sig af denne mulighed forøger chancerne for at et parforhold overlever med rigtig mange procent. Tag jer tid til et sundt serviceeftersyn.

Familieterapi og rådgivning

Når en familie har brug for ændringer til at finde vej gennem udfordringer og skifte til nye bedre muligheder, herunder forældrerolle, teenagerer, børn og tweens. Mit arbejde med familier skaber ofte nye og spændende dynamikker.

Hjemmekonsultation

At mødes i det private hjem kan være det mest trygge for nogle mennesker. Det har jeg fuld respekt for, så derfor tilbyder jeg også dette som en mulighed.

Så er du på et sted, som er trygt og rart for dig, så er det op til dig at invitere til dialog – samtaler kan i princippet gennemføres hvorsomhelst.

Dette tilbud benyttes også i familier hvor der er misbrugsudfordringer. Her vil det ofte være godt for de pårørende at blive hjulpet til at være gode hjælpere.

Tilbuddet er både til familier og enkeltpersoner.

Misbrugsbehandling i hjemmet eller klinikken ?

Der er et stort pres på både familien og misbrugeren! Det kan være meget svært at finde ud af, hvor man skal starte og hvordan!

Misbrug er en sygdom og for at komme ud af misbrug skal der hjælp til – Som pårørende er du vigtig.

Giv mig et kald, eller sms på 6068 8080 eller mail: kontakt@carstenfabricius.dk  – så er første skridt taget!

Teenageudfordringer

Voksne er også bare børn, der er blevet ældre – Og nogen gange glemmer de ungdommens udfordringer og dilemmaer.

At være Teenager eller Tween kan være en meget voldsom udfordring, da der ofte stilles flere krav end der er mulighed for at opfylde – Det kan kræve en ekstra hånd fra voksne med viden om ungdomslivets mange udfordringer. Jeg har arbejdet med unge gennem de sidste 25 år – både med og uden diagnoser. Og ofte er det ikke meget der skal til for at ændre det meste…

Supervision og gruppesupervision

Til virksomheder, institutioner og kommuner med faglige eller personalemæssige udfordringer.

Reflektionssupervision i medarbejder- og kollegasamtaler – En uvildig sparring til ledere og kollegagrupper.

Støttekontaktopgaver

Med mere end 25 års ekspertise i arbejdet med udsatte unge og familier, tilbyder jeg i samarbejde med vores firma Støttekontakt Konsulenterne, støttekontaktopgaver i både familier og til individuelle personer. Ønsker du at benytte vores ekspertise på området, har vi flere forskellige konsulenter med forskellige spidskompetencer og nogle gange benytter vi flere konsulenter om samme opgave.

Kontakt os på mail eller telefon for at få mere at vide om vores muligheder for deltagelse.

Terapirejser

Undervisnings- og udviklingsrejse til sol og varme med fokus på gode oplevelser og udvikling af værktøj til dit personlige “Jeg”.

En rejse ind i RBL-Terapiens tankegang og filosofi, hvor tanker bliver til håndgribelige værktøjer i din dagligdag.

Børn og Unge er også velkomne.

Alle kommer hjem “et andet sted” end derfra hvor i tog afsted.

Klinik

Behandlerhuset i Sorø

Nørrevej 3, 4180 Sorø

Ring eller sms