Hjemmekonsultation

Hjemmekonsultation

At mødes i privat hjem kan være det mest trygge for nogle mennesker. Det har jeg fuld respekt for, så derfor er det også en mulighed.

Så er du på et sted, som er trygt og rart for dig – så kan samtaler i princippet gennemføres hvorsomhelst og dermed også i dit hjem. 

Tilbuddet er både til familier og enkeltpersoner.

Samtaler kræver en tryg ramme.

Det er meget vigtigt at du vælger en samtalepartner som du tør lukke ind i dine tanker. Det er ikke altid lige let, når der er meget på spil – og specielt kan det være meget grænseoverskridende at skulle til “Terapeut” – det er for nogle stadig tabu – desværre – men vi ved med sikkerhed, at samtaler er fantastiske og en helt naturlig medicin til at helbrede utilpashed i sit sind. 

Det er sundt at tage en times tid engang i mellem, hvor hverdagen lige tjekkes efter med uvildige øjne og professionel sparring.

Til andre tider kan det handle om anonymitet, hvor der er brug for ikke at ville være synlig på en klinik – eller det kan handle om at være handicappet, hvor transport er alt alt for bøvlet, men det ændrer jo ikke på, at du kan have brug for en samtale…

Klinik

Behandlerhuset i Sorø

Nørrevej 3, 4180 Sorø

Ring eller sms