Hjemmekonsultation

Hjemmekonsultation

At mødes i privat hjem kan være det mest trygge for nogle mennesker. Det har jeg fuld respekt for, så derfor er det også en mulighed.

Der kan være mange årsager til hjemmebesøg, men nogle mennesker er meget utrygge ved at forlade deres hjem, stalking udfordringer, angst, socialangst og meget mere.

Så er du på et sted, som er trygt og rart for dig – så kan samtaler i princippet gennemføres hvorsomhelst og dermed også i dit hjem.

Tilbuddet er både til familier og enkeltpersoner. Det er dog sådan, at prisen beregnes fra det tidspunkt jeg forlader klinikken og til jeg er tilbage igen.

Bestil din tid til samtale på tlf. 6068 8080

Du er meget velkommen til at bruge sms.

Jeg svarer hurtigst muligt.

Samtaler kræver en tryg ramme.

Det er meget vigtigt at du vælger en samtalepartner som du tør lukke ind i dine tanker. Det er ikke altid lige let, når der er meget på spil – og specielt kan det være meget grænseoverskridende at skulle til “Terapeut” – det er for nogle stadig tabu – desværre – men vi ved med sikkerhed, at samtaler er fantastiske og en helt naturlig medicin til at helbrede utilpashed i sindet.

Det er sundt at tage en times tid engang i mellem, hvor hverdagen lige tjekkes efter med uvildige øjne og professionel sparring.

Til andre tider kan “hjemmekonsultation” handle om anonymitet, hvor der er brug for ikke at ville være synlig på en klinik – eller det kan handle om at være handicappet, hvor transport er alt for bøvlet, men det ændrer ikke på, at du kan have brug for samtaler og hjælp…

Klinik

Behandlerhuzet i Sorø

Nørrevej 3, 4180 Sorø

Ring eller sms