Carsten Fabricius

En god samtale kan ændre alt!

Din garanti for faglig ekspertise og erfaring

Det siger klienterne

Her er et lille udpluk af udtalelser jeg har modtaget.

Godaften og undskyld det sene tidspunkt, men jeg har brug for at sige TAK.
Du sidder ofte på min skulder, og jeg husker på nogle af de svære ting, som vi har snakket om.
Der er nu gået næsten 9 måneder, siden jeg blev alene.
Jeg øver hver dag i at være MIG i mit nye liv.
Jeg ved, at jeg smiler mere og mere for hver dag, og jeg kan nu mindes og glædes over minder og billeder, uden at græde hver gang.
Jeg var ikke nået hertil uden din hjælp.
Tusind tusind tak — Hanne

Carsten er super dygtig… han kommer “ind under huden” på folk.

Han var med til at redde vores ægteskab…

Vil til hver en tid tage et forløb hos Carsten hvis behovet opstår igen ♥️

Venligst Isabella

“Carsten er meget nærværende og rummelig! Han har en fantastisk ro i sig.
Han er en rigtig dygtig psykoterapeut og har hjulpet mig bl.a. med nye relevante perspektiver og betydningsfulde indsigter i mit liv”

Tak for denne gang 🙏🏼😄

Dbh. Julie

I 2021 blev du min klippe….min redningsbåd i et mørkt og oprørt hav.
Du….en fremmed…. blev min mest fortrolige.
Med et nærvær, en omsorg og en nysgerrighed som kun de færreste er udstyret med.
Tak for dét, tak for dig….tak for at sætte bøjerne i vandet, så jeg igen kan se kursen mod land.
❤️
Laila Lemvig

Carsten, du får min allerbedste og varmeste anbefaling. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Du hjalp mig, i en meget svær periode, da jeg fik angst. Du er utrolig dygtig, meget omhyggelig og tør og udfordre en.

Du stiller spørgsmål, der godt kan gøre lidt ondt, men de er nødvendige, for du lader dig ikke nøjes med et ja eller nej.

Du er oprigtig bekymret, og du var der for mig hele vejen. Jeg var meget tryg.

Du gav mig nogle rigtige gode værktøjer, som har hjulpet mig videre.

Jeg er dig evig taknemlig, og vil til hver en tid, anbefale dig 🙂⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Irene Jensen

Kan kun anbefales har hjulpet mig rigtig meget, jeg er blevet mere bevist om hvad jeg kan og vil finde mig i……….siger fra når der er noget der ikke er godt for mig
Tusinde tak for du hjælper mig😊 det er din hjælp der gør det🤗

Karin Nielsen

Anmeldelse af Carsten Fabricius Psykoterapeut:

Carsten kan kun få min varmeste anbefaling, for Carsten er ægte unik person. Han er virkelig dygtig, behagelig, spørgende, omhyggelig, enestående og man kan mærke han bekymrer sig om en. For ham er det ikke pengene, han gør det fordi han brænder for det og det kan man mærke. Han bliver din klippe igennem forløbet.

Han gør det for din skyld, for han ønsker virkelig at hjælpe dig med, at blive en bedre udgave af dig selv og han har lyst til at hjælpe dem som gerne vil hjælpes.

Han koster mange penge, men man modtager mere end fuld valuta tilbage, han giver så meget tilbage, at han er hver eneste krone værd. Han skriver at man får en times samtale og den giver han, men giver gerne 5 min mere, hvis der er brug for det. Han giver sig selv.

Han tør stille spørgsmål, udfordrer en og han går helt ind til benet, han går længene end bare at puste på ens sår. Han sætter heller ikke bare plaster på ens sår, han graver efter betændelsen. Det gør han, fordi han er så skrap og har indsigt til at vide, hvordan han kan hjælpe en. For Carsten er det ikke et arbejde, det er en passion.

Eks. Jeg sidder hos Carsten og fortælle at jeg er ude og går på en sti, solen skinner, jeg sparker til en sten, jeg møder forskelige mennesker på stien, jeg hører fuglene synge, hopper over en gren, ser bladene bevæge sig let i vinden og lige pludselig dukker der en kæmpe flod op, som jeg ikke kan se hvordan jeg kan komme over. Der går ingen vej rundt om den og den er for er bred og dyb og der er meget stærk strøm…… Nu har jeg en forventning om at Carsten skal hjælpe mig med at bygge en tømmerflåde, give mig værktøjet til at få hugget tømmer, finde reb osv.

Men nej….Carsten siger: ”Anette, den sten du sparkede til, der vil jeg gerne lige tilbage til”….Hvad ???

Her troede jeg, at vi skulle snakke om hvordan jeg kommer over floden, men nej, Carsten går efter grunden til problemet og hopper ikke over hvor gærdet er lavest.

Derfor er Carsten en unik psykoterapeut.

Anette Christensen

Kære Carsten.
Tak for, at du ser MIG!
Tak for, at du hører MIG!
Tak for, at du hjælper mig til at gøre det samme.
Din ro, dit nærvær og den tryghed, du skaber er ubeskrivelig givende og helende!
Tak for, at du hjælper mig med at skabe balance, huske taknemligheden og mig selv.
Du er og kan noget helt unikt og du får mine varmeste anbefalinger!
Kram fra Charlotte

En varm anbefaling af Carsten:
Vi har som familie haft et forløb hos Carsten – udfordringen for os er en dreng med en diagnose.
Carsten er meget observant og kalder en spade for en spade. Den tilgang havde vi brug for og den tilgang har hjulpet os.
Vi blev af venner anbefalet Carsten – Vi vil anbefale Carsten til alle.
Venlig hilsen Michael

Siger det bare … ham CarstenFabricius.dk kan altså noget skide godt!! Ser frem til onsdag i næste uge, hvor jeg skal et skridt tættere på at være “ Dorthe” igen… den bedste investering ever … det kan anbefales 🐠🐠

Dorthe M

Kan kun sige, at jeg i fuld gang med forandringer, og det takket være Carsten! Uden hans samtaler, var jeg sunket længere ned 🙏❣️

Christina Vinkel Krøger

5 stjerner og en varm anbefaling. Med varme, empati og respekt følte vi os trygge og i meget kompetente hænder hos dig. Du lever fuldt ud op til dit slogan: En god samtale kan forandre alt! Et personligt råd til andre, der har brug for forandring: Vent ikke … idag er bedre end i morgen.
Else Rasmussen

Kære Carsten, jeg kan næsten ikke få armene ned, jeg er så dybt taknemmelig for hjælpen til Maj-Britt. Efter at have været i behandling hos dig i de sidste ca. 4 mdr. er der sket en kæmpe forandring. Hun kan nu køre med offentlige transportmidler uden at være nødt til at tage en lille én for at dæmpe angsten. Hun tager ansvar for sit liv, hun tager fat i problemer som hun før har skøjtet henover som noget uvedkommende. De værktøjer du har givet hende virker i allerhøjeste grad. Jeg ved at der kan komme tilbagefald, men for hver dag der går stiger optimismen. Så efter over 10 år med problemer ser jeg lyst på fremtiden. Kæmpeknuzzer til dig
Käthe Emilie Freltofte Hansen

Kan på det varmeste anbefale Carsten. Jeg brugte Carsten i en svær tid i mit liv. Og han gav mig mange perspektiver og værktøjer som var rigtige gode og arbejde med og som hjalp mig rigtigt meget! Kan på det varmeste anbefale Carsten!

Mads Andersen

Vil til enhver tid give Carsten de varmeste anbefalinger. Han har givet min virksomhed et kæmpe boost på grund af sin rådgivning! Tak Carsten!
Morten Holme Lindberg

Kan varmt anbefale Carsten. Meget dygtig. Er så glad for at jeg kørte op til ham. Har virkelig fået det godt igen.
Dorte Jensen

Det har været en særdeles positiv oplevelse at være hos dig. Det har givet mig rigtig meget og givet en god forståelse af mig selv.
Preben Møller

Utrolig dygtig og meget kompetent. Kan absolut anbefales.

Jessie Lykke Birch

Bestil din tid til samtale på tlf. 6068 8080

Du er meget velkommen til at bruge sms.

Jeg svarer hurtigst muligt.

En god samtale kan forandre alt !

… og så handler det om at tillade at begreberne ”terapi” og ”samtale” kan få lov at gå hånd i hånd på mange forskellige planer, og at anerkende, at vi som mennesker gennem alle tider har betragtet samtalen som en nødvendig og vigtig del af det mentale livs udvikling…

Alt for mange overser det faktum, at samtaler er dén allervigtigste sundhedsfaktor – Din mentale sundhed er den vigtigste af dem alle…

Et personligt eftersyn, hvor du tjekker hvordan du, dit ægteskab, forældreskab og børnene har det…?

Mange har alt for travlt og er fyldt op med alt det de skal nå – Får stress og andre livsstilssygdomme og kunne med fordel omprioritere i hverdagen! – Men ved du hvordan det kan gøres på en måde som lige præcis fungerer for dig ?

Samtaler kan som regel altid føre til nye og spændende måder at se hverdagen på og samtidig få lidt mere ud af tiden og tilværelse.

Vi griner af amerikanerne på film der har deres egen terapeut…, men faktisk er de langt længere fremme. Tænk dig, din helt egen sparringpartner, der upartisk, fagligt og ærligt hjælper dig til at du kan tage dine beslutninger i alle dine vanskelige og vigtige øjeblikke… Her er der ikke noget i klemme og det er tilladt at være til stede i alle stadier af dit mentale liv… Det handler jo ikke kun om at stå glad ud af sengen – det handler om “at blive ved med at være glad” hver eneste dag du står op.

Mange tror – ofte fejlagtigt – at familien og parforholdet nok skal holde “for det er der jo”, midt i alt det andet, men sådan er det desværre ikke altid.

Travl hverdag med udfordringer og mange ting skal være i orden og fixes i en fart, så livet er til at overskue – men hvad med kærligheden i familien, parforholdet og børnene – det allermest sårbare og ofte den vigtigste del vores hverdag ??? –  Skal det også bare fixes i en fart, eller skal det “bare” have lov at vente som sidste prioritet ???

Som oftest forsvinder problemer og udfordringer ikke af sig selv. De vil være der selvom der ikke tales om dem – og nye problemer kommer til, som måske også skubbes væk og bliver til sidst en alt for tung byrde – At rydde op med jævne mellemrum virker faktisk rigtig godt.

At indgå i et forløb med sådan en som mig, indeholder nogle faste punkter, der skal bringe dig hurtigt og sikkert igennem dine udfordringer.

Ved første møde holder vi en “forsamtale”, der bruges på at afklare hvilken opgave du ønsker at bruge mig til – og samtidig giver det dig mulighed for, at undersøge om du er tilpas med dit valg af terapeut og at du har tillid til at vi kan samarbejde om dine udfordringer.

I det følgende vil vi sammen finde frem til værktøj og måder hvorpå du kan angribe din udfordring og forandringsproces, der inden næste samtale kan prøves af i den udstrækning du finder det muligt.

Vi vurderer sammen hvornår vi skal ses igen, da det er meget individuelt hvad den enkelte har brug for. Jeg anser det for væsentligt, at hver eneste samtale skal være vigtig – og alle samtaler vil indeholde opfølgning på om du har nået dine mål, eller hvad der har forhindret dig, så vi sammen kan gå på jagt efter det gode resultat og den forandring eller udvikling du ønsker.

Hver eneste samtale skal meget gerne sende dig videre med eftertanker og en fornemmelse af at du kommer ud af døren et andet sted end der hvor du kom ind.

“Lige meget hvor meget du kigger væk, vil dét, der ér, blive ved at være…! – Men kigger du på dét og vender og drejer det, kan det ofte forandres…”

Derfor er samtalens kunst nødvendig, når du vil skabe et liv, en familie eller en virksomhed med god forståelse for de vigtige og centrale ting.

Relationsbaseret Ledelse®

RBL-Samtaler & psykoterapi giver dig mulighed for at ændre på en lang række af udfordringer:

Stress – Angst – Depression – Lavt selvværd – Ensomhed – Forældrerolle – Sorg & kriser – Tristhed – Jalousi – Skilsmisse håndtering – Teenagers- & Tweens problematikker – Sammenbragte familiers udfordringer – Parforhold – Seksuelle problemer og sexualitet – Seksuelle overgreb – Eksamens- & præstationsangst – Fobier – Vredeshåndtering – Misbrug – Ramt af fysisk eller psykisk vold – Børn og samvær – Skam- & skyldfølelse – Samarbejdsudfordringer.

    Klinik

    Behandlerhuzet i Sorø

    Nørrevej 3, 4180 Sorø

    Ring eller sms