Carsten Fabricius

En god samtale kan ændre alt!

Hypnose

Hypnose og Hypnoterapi.

Jeg er uddannet og certificeret på den anerkendte NGH-hypnoseuddannelse og medlem af NGH-Danmark, der er vores brancheforening.

Hypnose kan hjælpe med at springe nogle led over i forskellige behandlinger, herunder bl.a. i tobaks- & misbrugsbehandling, stress, selvværd og vægttabsudfordringer.

Jeg bruger første session på at sætte mig ind i din personlige udfordring og de næste 2 gange på at opbygge en forstærkende virkning af hypnosen.

Normalt vil rygestop, stress & vægttabsbehandling kræve 3 sessioner, men dette gælder selvfølgelig ikke alle, da nogle har behov for lidt mere.

HVAD ER HYPNOSE

Alle kan hypnotiseres, men for nogle er tilstanden mere naturlig end for andre. Derfor er der forskel på hvor modtagelig en person er overfor hypnose, og dermed også hvor mange behandlinger der er brug for.

Du mister ikke kontrollen under hypnosen som mange tror. Kontrollen er hele tiden hos dig. En Hypnotisør fungerer under trancen som en slags guide eller GPS, der hjælper dig med at nå dine mål. Hvis en hypnotisør under hypnosen, pludselig skifter emne eller pådutte en klient noget, ville trancen straks blive ophævet af klientens bevidste sind.

At være i hypnose er en tilstand af indadvendt koncentration. En slags trance hvor du, ved hjælp af specielle teknikker, får rettet din opmærksomhed indad og dermed kommer i kontakt med den del af sindet, der normalt er ubevidst.

Sindet kan i den forbindelse sammenlignes med et isbjerg, hvor den største / ubevidste del er under havoverfladen.

Når du er i en trance og i kontakt med din underbevidsthed, kan der opnås forståelse for hvilke mekanismer, der styrer en bestemt adfærd og derfra arbejde terapeutisk med det du ønsker at forandre.

 

Se hvad nogle af mine klienter siger om mig, længere nede på siden

Det siger klienterne

Kan kun anbefales har hjulpet mig rigtig meget, jeg er blevet mere bevist om hvad jeg kan og vil finde mig i……….siger fra når der er noget der ikke er godt for mig
Tusinde tak for du hjælper mig😊 det er din hjælp der gør det🤗

Karin Nielsen

Anmeldelse af Carsten Fabricius Psykoterapeut:

Carsten kan kun få min varmeste anbefaling, for Carsten er ægte unik person. Han er virkelig dygtig, behagelig, spørgende, omhyggelig, enestående og man kan mærke han bekymrer sig om en. For ham er det ikke pengene, han gør det fordi han brænder for det og det kan man mærke. Han bliver din klippe igennem forløbet.

Han gør det for din skyld, for han ønsker virkelig at hjælpe dig med, at blive en bedre udgave af dig selv og han har lyst til at hjælpe dem som gerne vil hjælpes.

Han koster mange penge, men man modtager mere end fuld valuta tilbage, han giver så meget tilbage, at han er hver eneste krone værd. Han skriver at man får en times samtale og den giver han, men giver gerne 5 min mere, hvis der er brug for det. Han giver sig selv.

Han tør stille spørgsmål, udfordrer en og han går helt ind til benet, han går længene end bare at puste på ens sår. Han sætter heller ikke bare plaster på ens sår, han graver efter betændelsen. Det gør han, fordi han er så skrap og har indsigt til at vide, hvordan han kan hjælpe en. For Carsten er det ikke et arbejde, det er en passion.

Eks. Jeg sidder hos Carsten og fortælle at jeg er ude og går på en sti, solen skinner, jeg sparker til en sten, jeg møder forskelige mennesker på stien, jeg hører fuglene synge, hopper over en gren, ser bladene bevæge sig let i vinden og lige pludselig dukker der en kæmpe flod op, som jeg ikke kan se hvordan jeg kan komme over. Der går ingen vej rundt om den og den er for er bred og dyb og der er meget stærk strøm…… Nu har jeg en forventning om at Carsten skal hjælpe mig med at bygge en tømmerflåde, give mig værktøjet til at få hugget tømmer, finde reb osv.

Men nej….Carsten siger: ”Anette, den sten du sparkede til, der vil jeg gerne lige tilbage til”….Hvad ???

Her troede jeg, at vi skulle snakke om hvordan jeg kommer over floden, men nej, Carsten går efter grunden til problemet og hopper ikke over hvor gærdet er lavest.

Derfor er Carsten en unik psykoterapeut.

Anette Christensen

Utrolig dygtig og meget kompetent. Kan absolut anbefales.

Jessie Lykke Birch

Kan kun sige, at jeg i fuld gang med forandringer, og det takket være Carsten! Uden hans samtaler, var jeg sunket længere ned 🙏❣️

Christina Vinkel Krøger

5 stjerner og en varm anbefaling. Med varme, empati og respekt følte vi os trygge og i meget kompetente hænder hos dig. Du lever fuldt ud op til dit slogan: En god samtale kan forandre alt! Et personligt råd til andre, der har brug for forandring: Vent ikke … idag er bedre end i morgen.
Else Rasmussen

Kære Carsten, jeg kan næsten ikke få armene ned, jeg er så dybt taknemmelig for hjælpen til Maj-Britt. Efter at have været i behandling hos dig i de sidste ca. 4 mdr. er der sket en kæmpe forandring. Hun kan nu køre med offentlige transportmidler uden at være nødt til at tage en lille én for at dæmpe angsten. Hun tager ansvar for sit liv, hun tager fat i problemer som hun før har skøjtet henover som noget uvedkommende. De værktøjer du har givet hende virker i allerhøjeste grad. Jeg ved at der kan komme tilbagefald, men for hver dag der går stiger optimismen. Så efter over 10 år med problemer ser jeg lyst på fremtiden. Kæmpeknuzzer til dig
Käthe Emilie Freltofte Hansen

Kan på det varmeste anbefale Carsten. Jeg brugte Carsten i en svær tid i mit liv. Og han gav mig mange perspektiver og værktøjer som var rigtige gode og arbejde med og som hjalp mig rigtigt meget! Kan på det varmeste anbefale Carsten!

Mads Andersen

Vil til enhver tid give Carsten de varmeste anbefalinger. Han har givet min virksomhed et kæmpe boost på grund af sin rådgivning! Tak Carsten!
Morten Holme Lindberg

Kan varmt anbefale Carsten. Meget dygtig. Er så glad for at jeg kørte op til ham. Har virkelig fået det godt igen.
Dorte Jensen

Det har været en særdeles positiv oplevelse at være hos dig. Det har givet mig rigtig meget og givet en god forståelse af mig selv.
Preben Møller

Klinik

Behandlerhuset i Sorø

Nørrevej 3, 4180 Sorø

Ring eller sms