VIDEO-ONLINE-TERAPI

Videokonsultation / Online samtaler

Du behøver jo ikke nødvendigvis at møde personligt op i klinikken, da teknologien jo er højt udviklet i de seneste år.

Mange af mine klienter benytter sig af Facetime, Messenger & Skype, der er super godt, hvis du bare har en rimelig internetforbindelse.

Jeg har samtaler fra hele landet på denne måde, og det er en fremragende løsning. En måde at arbejde hjemmefra.

Du kan med fordel have supervision og terapeutiske samtaler online! Jeg sidder selv i min klinik, hvor jeg modtager din videosamtale – og så er det næsten som at være der.

Så hvis du har travlt, vil slippe for transport, er du på job, eller har du en anden grund til at ville sidde et andet sted end i Sorø, så kan du få præcis lige så fin hjælp via Facetime, Messenger eller Skype, da teknologien i dag er så fin, at det på mange planer er næsten identisk med at være i det samme rum – En teknologi der bruges og kan bruges over hele verden og på tværs af landegrænser uden problemer.

Kvaliteten af samtalerne handler om indholdet og det bliver ikke mindre af at bruge den moderne teknologi. (Dog påtager jeg mig ikke Familiesamtaler online.)

Intet kan derfor forhindre dig i at bede om hjælp til forandring – medmindre du ikke har en ledig times tid til dig selv 😉

Netterapi giver gode resultater

Videnskabelig psykologisk forskning har vist fremragende resultater af psykologisk behandling ved brug af online terapi.

Psykologer og terapeuter bruger i stigende grad nettet til samtaler, om alle former for personlige udfordringer.

Terapi via internet er fleksibelt og fjerner helt afstanden mellem dig og en professionel personlig hjælp. Psykoterapeutisk hjælp via webcam kan ses som et fint og fuldgyldigt alternativ til en lang transport og et helt frit valg af terapeut/coach ud fra retning og kemi.

Denne form for terapi betyder også, at du på mange måder kan tage tiden til dig selv, uden at du behøver at “offentliggøre” dit ønske om vejledning – en mere anonym form for hjælp, da der, desværre stadig, er en del tabu forbundet med at have det psykisk svært – en manglende anerkendelse af mental sundheds værdi – eller i det hele taget bare det at bede om hjælp.

– I USA, og i sportens verden, har psykoterapeuter og coaching været en fast bestanddel af familier og virksomheders liv i mange mange år, med deraf følgende stor succes.

Dette nyeste teknologi, med webcam & smartphones, muliggør at du og terapeut kan mødes virtuelt “ansigt til ansigt” i jeres egne rum.

Her kan du i fred og ro tale frit om dine tanker, følelser og udfordringer – Jeg har selvfølgelig 100% tavshedspligt som professionel rådgiver.

Tjenesten fungerer enten med telefon eller videokonference (Skype / Facetime).

Fordelene ved online-terapi er jo åbenlyse.

Klinik

Behandlerhuset i Sorø

Nørrevej 3, 4180 Sorø

Ring eller sms