Misbrugsbehandling

Misbrugsbehandling i hjemmet – eller i klinikken…?

Der er et stort pres på både familien og misbrugeren! Det kan være meget svært at finde ud af, hvor man skal starte og hvordan!

Misbrug er en sygdom og misbrugeren skal hjælpes af mennesker der er værdifulde – ofte er det familiemedlemmer – og når man er syg, så mister man overblikket og sig selv, hvilket betyder at andre skal være vejledende for at skabe forandring – indtil der måske kan overtages af professionelle.

Giv mig et kald, en sms på 6068 8080 eller mail: kontakt@carstenfabricius.dk  – så er første skridt taget ! – Og jeg uddyber gerne.

HUSK: Du er 100% anonym.

Der er ikke nogen facitliste

Der er mange veje ind i behandling af misbrug, men det første skridt er at kontakte hjælp du har tillid til. Ofte kan misbrugeren ikke gøre det selv og det er derfor omgivelserne der skal tage initiativet.

Jeg kommer gerne ind i din familie og hjælper jer i gang med en proces, der kan føre til nye veje. Der er mange veje at gå, men det vigtige er at der er en fra familien der tager initiativet til at søge forandring.

Jeg tilbyder dig/jer hjælp og inspiration til, hvordan processen kan sættes i gang, og kan følge jer hele vejen igennem.

“HJÆLP er ikke noget du får… !

HJÆLP er noget du tager… !

Og HJÆLP indeholder altid din forpligtende deltagelse.”

“Nogle gange skal andre tage slæbet et stykke ad vejen…”

Klinik

Behandlerhuset i Sorø

Nørrevej 3, 4180 Sorø

Ring eller sms