Støttekontaktperson

Støttekontaktopgaver

Med mere end 20 års ekspertise i arbejdet med udsatte unge og familier, tilbyder jeg i samarbejde med vores firma Støttekontakt Konsulenterne, støttekontaktopgaver i både familier og til individuelle personer.

Som leder af opholdssted for udsatte i næsten 20 år har jeg samarbejdet med kommuner om udvikling af mennesker.

Vi er nogle erfarne fagpersoner med god tilgang til støtteopgaver inden for flere kategorier.

Vi er en god kontakt.

Støttekontakt Konsulenterne løser opgaver med børn og unge, samt familier i alle aldersgrupper.

Vi varetager opgaver, der kan indeholde forskellige former for udfordringer og tilretter opgavernes modeller til den specifikke handleplan – og bidrager konstruktivt til udformningen eller ændringer.

Der vil altid være et stykke relationsarbejde der skal kunne matche, da vi bevidst arbejder ud fra devisen, at vi ikke kan flytte så meget som et enkelt komma i et andet menneskes liv – uden at have fået tilladelse til at deltage.

Derfor skal personlighed og kvalifikationer passer til det enkelte menneske eller familie – og vi kan fordele opgaven på flere person, alt afhængig af udfordringerne.

Vi har en velkvalificeret stab med både terapeuter, pædagoger, misbrugsbehandlere og aggressionsterapi.

Vi arbejder altid tæt sammen med forvaltningermes sagsbehandlere.

Opgaverne er mangeartede:

Skolevægring – Trivsel – Angst – Sorg – Misbrug – Stress – Problemer i familien – Spiseforstyrrelser – Læringsudfordringer – Seksuelle krænkelser – Kriminalitet m.m.m.

Relationsbaseret Ledelse®

Vi har gennem årene udført opgaver for utallige kommuner eksempelvis København, Hillerød, Guldborgsund, Kalundborg, Haderslev, Odense, Sorø, Slagelse, Ringsted, Stevns m.m.fl.

Vi er en god kontakt.

“Som hjælper kan du ikke flytte så meget som ét enkelt lille komma, i et andet menneskes kontekst, uden at have fået tilladelse til at komme indenfor.”

Klinik

Behandlerhuzet i Sorø

Nørrevej 3, 4180 Sorø

Ring eller sms