Om Carsten Fabricius

RBL, Familie- & psykoterapeut

Familie- & psykoterapeut

Carsten Fabricius

Carsten Fabricius er uddannet Familie- & psykoterapeut på Kempler Institute of Scandinavia.

Arbejder desuden med Coaching, Supervision og Foredrag, samt Forfatter og Klummeskribent.

Har i over 20 år arbejdet professionelt med par, familier, børn & unge, enkeltpersoner og virksomheder i alle tænkelige situationer og livsvinkler.

Har i 16 år ledet og drevet døgnbehandling for udsatte mennesker, både med og uden diagnoser, samt ledet støttekontaktpersonkorps med opgaver for en del af landets kommuner for udsatte unge og voksne, med en bred vifte af udfordringer og diagnoser.

De sidste mange år er det primært private klienter i psyko- og familieterapeutisk behandling, samt specialopgaver for udvalgte kommuner.

Ophavsmand til RBL – Relationsbaseret Ledelse®

At møde Carsten Fabricius er en meget ligefrem og ofte inspirerende oplevelse – Tingene bliver ikke pakket ind og du må forvente at få den umiddelbare reaktions tilkendegivelse afleveret i forhold til de udfordringer du kommer med. Samtaler uden filter. Her bliver de fleste udfordret.

Carsten Fabricius har en stærk indsigt i forandringens kunst, der gennem samtale, giver enhver, der tager sig selv og sin livssituation alvorligt, mulighed for at opnå langt hurtigere og stærkere forandringer i sine ønskede retninger.

Hvis du forventer lidt mere – så havner du bestemt det rigtige sted.

Giv et kald og lad os tale uforpligtende om, hvad det er du har brug for. Så kan du nemmere finde ud af om kemien passer til dig – der er jo forskel på mennesker.

Klinik

Behandlerhuset i Sorø

Nørrevej 3, 4180 Sorø

Ring eller sms