Om Carsten Fabricius

RBL, Familie- & psykoterapeut

Familie- & psykoterapeut

Carsten Fabricius

Carsten Fabricius er uddannet og certificeret Familie- & psykoterapeut MPF fra Kempler Institute of Scandinavia.

Derudover er Carsten Fabricius også certificeret NGH Hypnotisør og Hypnoterapeut.

Arbejder desuden med Vejledning, Supervision og Foredrag, har skrevet bøger og masser af klummer som skribent for dagblade.

Har i over 25 år arbejdet professionelt med par, familier, børn & unge, enkeltpersoner og virksomheder i alle tænkelige situationer og livsvinkler.

Har tidligere i 16 år ledet og drevet døgnbehandling for udsatte mennesker, både med og uden diagnoser, samt ledet støttekontaktpersonkorps med opgaver for en del af landets kommuner for udsatte unge og voksne, med en bred vifte af udfordringer og diagnoser.

De sidste mange år er det primært private klienter i psyko- og familieterapeutisk behandling, samt specialopgaver for udvalgte kommuner.

Ophavsmand til RBL – Relationsbaseret Ledelse®

At møde Carsten Fabricius er en meget ligefrem og ofte inspirerende oplevelse – Tingene bliver ikke pakket ind og du må forvente at få den umiddelbare reaktions tilkendegivelse afleveret i forhold til de udfordringer du kommer med. Samtaler uden filter. Her bliver de fleste udfordret.

Carsten Fabricius har en stærk indsigt i forandringens kunst, der gennem samtale, giver enhver, der tager sig selv og sin livssituation alvorligt, mulighed for at opnå langt hurtigere og stærkere forandringer i sine ønskede retninger.

Hvis du forventer lidt mere – så havner du bestemt det rigtige sted.

Klinik

Behandlerhuset i Sorø

Nørrevej 3, 4180 Sorø

Ring eller sms