ONLINE SAMTALER – NETTERAPI

Du kan med fordel have supervision og terapeutiske samtale online! 
CF-press-closeup

Netterapi giver gode resultater.

Videnskabelig psykologisk forskning har vist rigtig gode resultater af psykologisk behandling ved brug af online terapi.

Psykologer og terapeuter bruger i stigende grad nettet til samtaler, om en lang række af personlige udfordringer.

Terapi via internet er fleksibelt og fjerner helt afstanden mellem dig og professionel personlig hjælp. Psykoterapeutisk hjælp via webcam kan ses som et fint alternativ til en, måske, lang transport og et helt frit valg af terapeut/coach ud fra retning og kemi.

Denne form for terapi betyder også, at du på mange måder kan tage tiden til dig selv, uden at du behøver at “offentliggøre” dit ønske om vejledning – en mere anonym form for hjælp, da der, desværre stadig, er en del tabu forbundet med at have det psykisk svært – eller i det hele taget at bede om hjælp 🙂 – I USA, og i sportens verden, har psykoterapeuter og coaching været en fast bestanddel af familier og virksomheders liv i mange mange år.

Dette nyeste teknologi, med webcam & smartphones, muliggør at du og terapeut kan mødes virtuelt “ansigt til ansigt” i jeres virtuelle rum.

Her kan du i fred og ro tale frit om dine tanker, følelser og udfordringer – Jeg har selvfølgelig 100% tavshedspligt som professionel rådgiver.

Tjenesten fungerer som telefon eller videokonference (Skype / Facetime).

Fordelene ved online-terapi er jo åbenlyse 🙂

En udviklingsproces der varer hele livet.

Der kan være mange rigtig gode grunde til at søge hjælp. Herunder nævner jeg en række af kendte opgaver for Psykoterapeuter.

Familie problemer. Forældrerolle. Sammenbragte familiers udfordringer. Skilsmisse problemer. Parforhold. Teenage- & Tweens problemer. Sorg, tab & krise. Tristhed. Vrede. Misbrug. Indre uro, følelse af, at stå ved en skillevej. Vanskelige livssituationer. Angst. Eksamensangst. Depression. Stress. Ramt af fysisk eller psykisk vold. Lavt selvværd. Børn og samvær. PTSD. Fobi. Ensomhed. Svært at holde fokus og koncentration. Flash backs. Skam- og skyldfølelse. Sociale problemer. Seksuelle problemer og sexualitet. Seksuelle overgreb. Kollega problemer. Og selvfølgelig den “Personlige udvikling” som et led i det hele.

Tidsbestilling og priser her