JEG TILBYDER

Jeg påtage mig opgaver indenfor:

Coaching og vejledning – Når du vil lære at udvikle dit aktuelle livsforløb og have hjælp til beslutninger og forandring.

Supervision og gruppesupervision – Til virksomheder, institutioner og kommuner med faglige eller personalemæssige udfordringer. Reflektionssupervision i medarbejder- og kollegasamtaler – En uvildig sparring til ledere og kollegagrupper.

Individuel psykoterapeutisk indsats – Når der er brug for at kigge indad i en tryg ramme – Her handler alt om dig, dine udfordringer og dit indre liv.

NET-TERAPI / ONLINE SAMTALER – Se mere på dette link

Familieterapi og rådgivning – Når en familie har brug for ændringer til at finde vej gennem udfordringer og skifte til nye bedre muligheder, herunder forældrerolle, teenagerer, børn og tweens.

Par-samtale/terapi – En god mulighed for at bevare eller genopbygge parforhold. Og måske få svar på det store spørgsmål “Hvordan har vi det i virkeligheden med hinanden.” i en tryg og sikker ramme, med fælles mål og aftalte spilleregler.

Støttekontaktopgaver – Med mere end 20 års ekspertise i arbejdet med udsatte unge og familier, tilbyder jeg i samarbejde med vores firma Støttekontakt Konsulenterne, støttekontaktopgaver i både familier og til individuelle personer.

 

Generelt påtager jeg mig psykoterapeutiske opgaver indenfor: Stress, Familiearbejde. Forældrerolle. Sammenbragte familiers udfordringer. Jalousi, Skilsmisse problemer. Teenage- & Tweens problematikker. Parforhold. Seksuelle problemer og sexualitet, Seksuelle overgreb. Sorg & krise. Tristhed. Vredeshåndtering. Misbrug. Skillevejsudfordringer, Angst. Eksamensangst. Depression. Stress. Ramt af fysisk eller psykisk vold. Lavt selvværd. Børn og samvær. PTSD. Fobier. Ensomhed. Skam- og skyldfølelse. Fobier.  Samarbejdsudfordringer.