Kunsten at sige nej !

Foredraget:

Kunsten at sige “Nej” – På en måde du er tilpas med.

Carsten Fabricius er en erfaren mand, når det drejer sig om at tage sig godt af liv og omgivelser.

Gennem mere end 20 år har han arbejdet med bedsteforældre, forældre, familier, børn og unge, lærere, pædagoger og de mange øvrige mennesker der skal hjælpes med at få livet til at fungere i alle sider af tilværelsen.

Carsten er uddannet psyko- og familieterapeut, og har ud over sit daglige virke som terapeut, supervisor og leder, udviklet RBL – Relationsbaseret Ledelse®, der er en psykoterapeutisk retning, der er lidt mere kontant i sit udtryk.

Med foredraget ”Kunsten at sige “Nej” – På en måde du er tilpas med.” fortæller og inspirerer han til at finde vinkler til forståelsen, modet og accept af, at kunne og turde sige ”Nej” til de mange forskellige sider af tilværelsens udfordringer, når de personlige grænser rammes og vi har brug for at sætte personlige eller faglige grænser i vores dagligdag.

Det gælder om at finde frem til en måde at håndtere det personlige ubehag, der kan opstå, når vi skal afvise.

“Nej” eller ”Nej tak” er en afvisning – et stoppunkt, men er ét af de meget vigtige ord, som rigtig mange mennesker har svært ved at bruge.

Foredraget giver nogle input og inspiration til at få noget positivt ud af at sige ”Nej”, så du med rimelighed kan sætte gode grænser for dig selv og for andre, når der er store og udfordrende forventninger til dig og dine omgivelser.

”Nej” kan sagtens være et kærligt, ordentligt, reelt og legalt svar.

Ca. 2 timers foredrag inkl. debat, med brug af tilhørernes egne eksempler som en del af oplevelsen, til læring og glæde for alle.

Kommentarer og spørgsmål er altid velkomne.

Alle henvendelser er fortrolige.

* indicates required field