Hjææælp ! Vi har Tweens og Teens i familien !

Foredrag om livet i familien med Tweens og Teenagere. God inspiration til dialogen med unge mennesker i stærk udvikling og på vej til selvstændiggørelsen.

Et foredrag til steder der gerne vil arbejde med forældrene og give dem værktøj til den svære tid. 🙂

Foredragsholder er Carsten Fabricius, der med mere end 20 års børne- og ungdomsarbejde, samt far til 4 i rygsækken, jo nok kan bidrage med lidt inspiration ud over det sædvanlige… 😉

Det kan virke uoverskueligt at skulle diskutere og reagere på en teenagers mange forskellige holdninger og udtryk i en uendelighed og det kan endda for nogle virke både ubehageligt og provokerende. Det kan være svært for mange forældre/voksne, at gå rundt med en usikkerhed om, hvorvidt vi som forældre passer vores opgave på en tilfredsstillende måde. Sådan behøver det ikke være.

Gennem foredraget gives nogle brugbare og effektive tips og ideer til at få skabt den tillid og tryghed, der skal til, for at få en ægte og stærk dialog igang mellem de unge og de voksne i familien.

Foredraget varer ca. 2 timer – inklusiv debat og snak om deltagernes aktuelle oplevelser og historier, hvor der bidrages med vinkler og bud på mulige værktøjer.

Ring eller skriv for nærmere aftale og datomuligheder.

Kommentarer og spørgsmål er altid velkomne.

Alle henvendelser er fortrolige.

* indicates required field